Gastenboek

Laat gerust een berichtje achter, na uw bezoek aan de cattery site.

Commentaren: 8
 • #8

  C.de Snoo (vrijdag, 22 november 2019 08:40)

  23 september mochten we onze Sam(bal)my op halen... We hebben 2 dames ragdolls Lilly en Roxy van 11 jaar, en een heertje ragdoll Pimmy van bijna een jaar. Pimmy en de dames ging niet helemaal lekker, dus besloten we op zoek te gaan naar een maatje voor Pim.. nou, dat is gelukt. Sammy is zo’n sociaal, ondeugend, fantastisch, ondernemend, kroelerig en bovenal lief katertje❣️ Sammy is een geschenk, lijmt alles bij elkaar, dames zijn liever voor elkaar, Pim en bovenal voor Sammy.
  Mary-jane en Jan, Dank je wel voor onze lieve Sammy, de manier waarop jullie met jullie katten omgaan, hoe ze opgroeien bij jullie in huis, hoe jullie ze bij ophalen nog ff een verwenpakketje meegeven. Sammy heeft er zeker aan bijgedragen dat wij nu een heerlijke beestenboel in huis hebben.
  Sammy groeit goed, eet goed en is ieders vriendje...nogmaals bedankt voor alles, jullie gastvrijheid, alles.
  Groetjes Fam. De Snoo

 • #7

  Jhon en Jolanda en Jaymi (woensdag, 25 september 2019 11:40)

  Hoi maryjan gisteren avond was het zover we kwamen JOY ophalen het laatste kitten van het nestje van punk en pluis wat had ze een moeilijke start maar met jou energie wat je in Joy heb erin gestoken en de super grote liefde voor de
  kitten s samen met jan vind ik jullie kanjers want als joy niet deze zorg zal hebben gehad was het de vraag of ze het nog zal reden maar met jullie inzet is ze straks de mooie show poes van de wereld wat doet ze het super goed en als we Joy wilde knuffelen of op willen zoeken konden we bij jullie altijd komen zo gastvrij zijn jullie maryjane hier thuis doet ze het ook super.goed met indy ook ze blaast van haar af zo hoor het ook en nu liggen ze te slapen rust momentje voor ze maar dat gaat ook super ze doet het ook op de bak haar behoefde dat is ook zo fijn dat jullie haar zindelijk heeft gemaakt maar ze had de bak snel door en ik vind het ook super dat we elkaar blijven zien bij mij thuis als je op jaymi komt passen en dat we met shows mee gaan met jullie
  Maryjane en jan en Jeroen
  We willen jullie super super bedanken jullie zijn kanjers
  Liefs
  Jhon en Jolanda en Jaymi.

 • #6

  Claudia (donderdag, 01 augustus 2019 14:17)

  Sinds kort trots personeel van Karl.
  Een onzettend lief selkirk rex straight katertje.
  Ik heb Maryjane leren kennen op een kattenshow waar ik mij aan het orienteren was voor een selkirk rex. Maryjane verwachtte binnen een aantal maanden een nestje te hebben. Zo zijn mijn vriend en ik een aantal keer op bezoek geweest.
  Maryjane en Jan zijn ontzettend gastvrij en we mochten zovaak als we wilden komen knuffelen met de kittens.
  Nu is Karl ondertussen al bijna 3 weken bij ons. Hij is goed opgevoed, ging meteen op de kattenbak en eet zijn bakje altijd netjes leeg.
  Dankjewel Maryjane!

 • #5

  Kristel (woensdag, 30 januari 2019 20:04)

  Hey Maryjane, jij bent een TOP-dame!! altijd klaar om de nodige informatie te geven, uitgebreid en duidelijk. OOk heb je een stel knappe viervoeters daar rondlopen. Mijn favorietjes zijn dan wel Joy, Pluis en PIP, prachtig gewoon. Ik hoop je snel 'live' te ontmoeten en onze babbels verder te zetten.Veel plezier daar met die harige bolletjes, ben echt jaloers.

 • #4

  Rachel (zondag, 21 oktober 2018 20:33)

  Sinds 18/10/2018 zijn wij trotste eigenaar van Roxy. Ze is helemaal zindelijk, ingeënt, gechipt enz. Zij had niet beter aan ons weggeven kunnen worden, het is een schatje. Mary-jane, hartstikke bedankt voor dit schatje we zullen goed voor haar zorgen!

 • #3

  Roelf (zaterdag, 26 mei 2018 07:51)

  Mooi geslaagde site .
  Ziet er prima uit .
  Veel sucses

 • #2

  riek (zaterdag, 21 april 2018 21:53)

  wat zijn dit mooie poezenkinderen mooie site..xxxx

 • #1

  * Giorly * (zaterdag, 21 april 2018 21:40)

  Een goed begin van een prima website, chapeau komt wel goed met deze poezen kat website.
  In licht * Giorly *